Milan Nagtzaam, eigenaar en oprichter van milannagtzaam.nl. 21 jaar oud en vol met positieve energie werkt hij aan zijn eigen onderneming. Bedrijven en merken op laten vallen door hun verhaal om te zetten in een identiteit, daar is Milan goed in.
 
“Ik houd altijd de juiste balans tussen lef en doorzettingsvermogen.”
 
Als tiener kreeg hij steeds meer interesse in merken. Hij vond het interessant om te kijken hoe een merk in elkaar steekt. Door zich daar steeds meer in te verdiepen is zijn passie voor zijn vak gegroeid.

IMG_0796.JPG

Milan Nagtzaam

Grafisch Ontwerper

26 - 12 - 2000

Breda, Nederland

Als havist wist hij dat hij beter op zijn plek zou komen op het MBO. Op 17-jarige leeftijd werd hij toegelaten op het Grafisch Lyceum Rotterdam aan de opleiding media-vormgeven. Achteraf zijn beste keuze ooit.

 

Zijn eerste jaar beviel hem goed. Hij voelde zich al snel op zijn plek in de mooie stad Rotterdam. Net over de helft van het eerste schooljaar, kreeg Milan het voorstel om deel te nemen aan de Masterclass. Een kans waar hij vol voor is gegaan. Op 5 juni 2019 deed hij toelating en dezelfde dag werd hij aangenomen.

In de Masterclass volgde hij de opleiding op een hoger niveau dan de reguliere klassen en kreeg hij opdrachten vanuit bedrijven.

 

In de Masterclass heeft hij ondertussen veel ervaring opgedaan door veel samen te werken met bedrijven. Dat wil hij nu doorpakken door als freelancer te beginnen.

 

Milan houdt van zijn vak en is daar het liefst continu mee bezig. In zijn vrije tijd houdt hij zich als DJ bezig met muziek. Daarnaast is hij ook erg fanatiek als het gaat om voetbal.

+31 6 37 19 67 20
  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon
Volg mij op social media