top of page

Milan Nagtzaam, eigenaar en oprichter van milannagtzaam.nl. 22 jaar oud en vol met positieve energie werkt hij aan zijn eigen onderneming. Bedrijven en merken op laten vallen door hun verhaal om te zetten in een identiteit, daar is Milan goed in.

Profile_Picture 2.JPG

"Ik geloof erin dat ieder bedrijf of merk een eigen verhaal heeft.

Ik ben er om met jou dat verhaal om te zetten in een krachtig concept, ontwerp en strategie."

Als tiener kreeg hij steeds meer interesse in merken. Milan vond het interessant om te kijken hoe een merk in elkaar steekt. Door zichzelf daar steeds meer in te verdiepen is de passie voor zijn vak gegroeid. Als havist wist Milan dat hij beter op zijn plek zou komen op het MBO. Op 17-jarige leeftijd werd hij toegelaten op het Grafisch Lyceum Rotterdam aan de opleiding Mediavormgeven. Achteraf zijn beste keuze ooit.

 

Zijn eerste jaar beviel hem goed. Hij voelde zich al snel op zijn plek in de mooie stad Rotterdam.

Net over de helft van het eerste schooljaar, kreeg Milan het voorstel om deel te nemen aan de Masterclass. Een kans waar hij vol voor is gegaan. Op 5 juni 2019 deed hij toelating en dezelfde dag werd

hij aangenomen.

 

In de Masterclass volgde hij de opleiding op een hoger niveau dan de reguliere klassen en kreeg hij opdrachten vanuit bedrijven. In de Masterclass heeft hij ondertussen veel ervaring opgedaan door veel samen te werken met bedrijven. Dat wilde hij doorpakken door als freelancer te beginnen.

"Ik wil de waardevolle combinatie

tussen grafisch ontwerp en online 

marketing aan kunnen bieden."

In juni 2021 behaalde Milan zijn diploma Mediavormgeven en het Masterclass certificaat op het

Grafisch Lyceum Rotterdam. Om zichzelf naast het grafisch vormgeven te verbreden is hij nu begonnen

aan de opleiding AD Marketing Management op Avans in de Brabantse hoofdstad ’s-Hertogenbosch. De komende twee jaar in Den Bosch zal hij zich gaan richten op online marketing, met als doel over twee

jaar deze waardevolle combinatie tussen grafisch ontwerp en online marketing aan te kunnen

bieden in zijn onderneming.

Contact
+31 6 37 19 67 20
  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon
Volg mij op social media
bottom of page